Napa Pilih Kita?

  • Kekuwatan Perusahaan

    Didegake ing taun 2007, jembar 4800 meter persegi, kanthi area konstruksi 3680 meter persegi, udakara 60 karyawan.

  • Layanan Sampurna

    Layanan mandheg kabeh produk jangkar lan pengikat, saiki 90% produk didol menyang pasar jaban rangkah kanthi layanan OEM & ODM.

  • Daya Saing Dhuwur

    Siyi ngupayakake paling apik babagan produk sing apik, daya saing sing dhuwur, lan jinis bisnis sing fleksibel kanggo kerja sama karo para pelanggan lan win-win bebarengan.

Ningbo Siyi Fastener Co. Ltd. didegaké ing taun 2007, jembaré 4800 meter persegi, kanthi ambané 3680 mèter. Perusahaan kasebut khusus nggawe lan nggawe jangkar baji, jangkar drop-in. jangkar kenek, kacang kopling, jangkar lengan, jangkar kawat dasi, jangkar samberan, jangkar potong, lan baut jangkar ekspansi liyane. Kanggo jangkar irisan, glepung jebol stainless steel, lan kacang kopling uga ditliti banget. Pabrik kasebut dununge ana ing Ningbo City, China, udakara 60 karyawan. Ora mung panyedhiya produk, nanging penawaran layanan yaiku apa sing diarani Siyi. Layanan mandheg kabeh produk jangkar lan pengikat, kanthi pengalaman ekspor sing apik kanggo ngladeni kabeh klien ing saindenging jagad.

Maca liyane