Jangkar Motong

Potong jangkar minangka jangkar ekspansi sing luwih apik kanthi utas internal lan colokan, lan jangkar paling populer.
View as  
 
  • Carbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Dering
    Moq: 3000 pcs saben ukuran
    Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
    Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
    Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
    Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

  • Carbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Knurling
    Moq: 3000 pcs saben ukuran
    Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
    Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
    Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
    Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

  • Jangkar Potong Baja Tahan Karat
    Moq: 3000 pcs saben ukuran
    Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
    Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
    Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
    Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

 1 
Jangkar Motong Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Siyi Fastener minangka salah sawijining profesional Jangkar Motong pabrikan lan pemasok ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Kita duwe spesialisasi produk khusus grosir, lan bisa menehi conto gratis. Sugeng konsultasi rega kasebut.