Carbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Knurling
  • Air ProCarbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Knurling
  • Air ProCarbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Knurling
  • Air ProCarbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Knurling

Carbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Knurling

Carbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Knurling
Moq: 3000 pcs saben ukuran
Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Carbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Knurling


1. Jangkar Karat Kuningan Plastik Karbon Baja kanthi Katrangan Knurling:

 Jangkar potong minangka jangkar ekspansi sing luwih apik kanthi utas internal lan colokan, lan minangka jangkar sing paling populer.

 Jangkar bisa dipasang kanthi bolt hex, stud lan hookbolt, lan liya-liyane. Sawise dipasang, beton ora bakal ditrapake nalika katon ing ndhuwur.

 Nilai tes sing didhaptar ing ngisor iki dipikolehi nggunakake 200-250 kg / cm2 beton (ora ana agregat). Beban kerja sing aman ora kudu ngluwihi 25% saka nilai sing wis ditemtokake.






2. Fitur Utama:

Kategori

Jangkar Potong, Jangkar Kuat

Materi

Baja Karat, Baja Karbon

Jinis Utas

Metrik, Amerika, Gabungan

Perawatan lumahing

Dilapisi Seng, Dip Hot Glavanized, Pembersih asam

Penampilan

Kanthi Knurling, Tanpa Knurling


3. Jangkar Karat Plastik Kuning Karbon Dilapisi Parameter Knurling:

Ukuran Jangkar Potong (A)

Jangkar DIA. (B)


Dawa jangkar
(C)



Dawa Utas
(D)



Utas Bolt
Length Pas



Bor DIA
(mm)



Narik Load
(Kgs)


M6 W1 / 4


11.0
(10.5)


30

9

8

11.1

980

M8 W5 / 16

12.0

35

12

10

12.1

1500

M10 W3 / 8

14.0

40

14

12

14.1

2100

M12 W1 / 2

17.5

52

20

16

17.6

3200

M16 W5 / 8

21.4

63

24

20

21.6

4300

M20 W3 / 4

25.4

83

31

25

25.6

5600

M22 W7 / 8

28.5

93

36

30

29.0

7000

Ukuran Jangkar Cut (MM)

Dawa jangkar

Bor DIA (mm)

Tarik Beban (Kgs)

10.0


40. 45. 50
55. 60. 70


10.5

1650

12.0


40. 45. 50
55. 60. 70


12.5

2450


Yen produk ora standar lan kudu disesuaikan, hubungi kami kanggo rincian liyane.


4. FAQ:

1. Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?
Minangka kapercayan sampeyan.

2. Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?
Ya, kita nawakake layanan ekstra kanggo kabeh pelanggan.

3. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?
Mesthi wae, kita melu pameran ing Shanghai, Guangzhou lan luar negeri.

4. Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing China?
Nggih

5. Apa standarisasi produk sampeyan?
ANSI, BSI, ISO, DIN, GB.

6. Kepiye carane ngemas Produk?
Kothak karton, tas Nylon, utawa tambahan miturut panjaluk sampeyan.

7. Apa sampeyan bisa ngrancang produk miturut ukurane?
Mesthi wae, kita nawakake layanan ODM kanggo kabeh produk jangkar.

8. Pira taun sampeyan perusahaan nggawe produk iki?
Liwat 15 taun.

9. Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo Pabrik utawa Produk?
Kita duweISOsertifikasi kanggo pabrik lanCEkanggo produk.

10. Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?
50.

11. Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?
Ora ana ing wektu iki, nanging bakal nganggep bakal duwe wektu mbesuk.

12. Sepira kadohan pabrik sampeyan saka hotel kutha?
20 KM.

13. Sepira adohé pabrik sampeyan saka bandara?
1 jam saka Ningbo lan 2 jam saka Hangzhou lan Shanghai.

14. Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?
6 Jam.

15. Ana ing endi pabrik sampeyan?
Ing Cixi, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China.

16. Apa Aplikasi kanggo produk sampeyan?
Konstruksi, Mesin.

17. Yen OEM bisa ditampa?
Ya, kita nawakake layanan OEM & ODM.

18. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Mesthine, yen conto biasane. Sampel gratis lan sing tuku kudu mbayar barang.
Yen conto khusus, bakal nyebabake kahanan nyata.

19. Apa istilah pembayaran sampeyan?
Kita nampa T / T, L / C, D / P & OA, mesthine regane beda-beda miturut syarat-syarat pambayaran sing beda.

20. Apa MOQ sampeyan?
1000 pcs kanggo ukuran gedhe, 3000 pcs kanggo ukuran cilik.

21. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Pabrikan

22. Suwene wektu pengiriman sampeyan?
30 nganti 45 dina sawise pesanan dikonfirmasi.

23. Pira lini produksi ing pabrik sampeyan?
4 Lini produksi, 2 kanggo jangkar baji, 1 kanggo jebol jangkar lan 1 kanggo produk liyane.






Panas Tags: Carbon Steel Yellow Zinc Plated Cut Anchor kanthi Knurling, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.