Carbon Steel Kuning Plastik Zinc Plated Pin Anchor karo Mesin Cuci Cucu
  • Air ProCarbon Steel Kuning Plastik Zinc Plated Pin Anchor karo Mesin Cuci Cucu

Carbon Steel Kuning Plastik Zinc Plated Pin Anchor karo Mesin Cuci Cucu

Carbon Steel Kuning Plastik Zinc Plated Pin Anchor karo Mesin Cuci Cucu
Moq: 3000 pcs saben ukuran
Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Carbon Steel Kuning Plastik Zinc Plated Pin Anchor karo Mesin Cuci Cucu


1. Jangkar Pin Kuningan Plastik Karbon Baja kanthi Deskripsi Mesin Cuci Kembung:

 Jangkar hit logam dilebokake ing bolongan sing wis dilatih ing beton, bata utawa blok. Dheweke disetel nalika pucuk dipasang menyang jangkar, nggawe ekspansi.

 Dirancang kanggo beton tugas ringan, jangkar logam kasebut digawe kanggo nahan kateguhan sing ora biasa. Digawe saka baja karbon, expander pin wis diobati kanthi panas lan dilapis seng kanthi kuat supaya jangkar logam kasebut bisa tahan korosi maksimal.






2.Fitur utama:

Kategori

Jangkar Hit Logam

Materi

Baja Karbon, Baja Stainess

Jinis Utas

Metrik, Amerika, Gabungan

Perawatan lumahing

Dilapisi Seng, Dip Hot Glavanized, Pembersih asam

Penampilan

Kacang Flange, Mesin Cuci Kerucut, Kepala Pan, Kepala Flat


3. Jangkar Pin Zinc Dilapisi Baja Karbon kanthi Parameter Cuci Kronik:

Ukuran Jangkar Hit Logam

Panjang Benang (mm)

Bor Dia. (mm)

Tarik Beban (Kgs)

M6X45

15

6.4

475

M6X60

20

6.4

M8X50

20

8.5

705

M8X70

25

8.5

M10X50

20

10.5

1180

M10X60

25

10.5

M10X80

25

10.5

M10X90

30

10.5

M10X100

30

10.5

M10X120

30

10.5

M12X60

20

12.7

1850

M12X70

25

12.7

M12X90

30

12.7

M12X100

40

12.7

M12X120

50

12.7

M16X100

40

17.0

3300

M16X120

40

17.0

M16X150

50

17.0

M20X130

50

21.5

4600

M20X150

50

21.5

M20X190

50

21.5


Ukuran Jangkar Hit Logam

Kepala Dia. (mm)

Bor Dia. (mm)

Tarik Beban (Kgs)

M4X20

8

4.3

287

M4X25

8

4.3

M5X25

9

5.4

460

M5X30

9

5.4

M6X30

11

6.4

685

M6X40

11

6.4

M6X50

11

6.4

M6X60

11

6.4


Yen produk ora standar lan kudu disesuaikan, hubungi kami kanggo rincian liyane.


4. FAQ:

1. Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?
Minangka kapercayan sampeyan.

2. Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?
Ya, kita nawakake layanan ekstra kanggo kabeh pelanggan.

3. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?
Mesthi wae, kita melu pameran ing Shanghai, Guangzhou lan luar negeri.

4. Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing China?
Nggih

5. Apa standarisasi produk sampeyan?
ANSI, BSI, ISO, DIN, GB.

6. Kepiye carane ngemas Produk?
Kothak karton, tas Nylon, utawa tambahan miturut panjaluk sampeyan.

7. Apa sampeyan bisa ngrancang produk miturut ukurane?
Mesthi wae, kita nawakake layanan ODM kanggo kabeh produk jangkar.

8. Pira taun sampeyan perusahaan nggawe produk iki?
Liwat 15 taun.

9. Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo Pabrik utawa Produk?
Kita duweISOsertifikasi kanggo pabrik lanCEkanggo produk.

10. Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?
50.

11. Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?
Ora ana ing wektu iki, nanging bakal nganggep bakal duwe wektu mbesuk.

12. Sepira kadohan pabrik sampeyan saka hotel kutha?
20 KM.

13. Sepira adohé pabrik sampeyan saka bandara?
1 jam saka Ningbo lan 2 jam saka Hangzhou lan Shanghai.

14. Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?
6 Jam.

15. Ana ing endi pabrik sampeyan?
Ing Cixi, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China.

16. Apa Aplikasi kanggo produk sampeyan?
Konstruksi, Mesin.

17. Yen OEM bisa ditampa?
Ya, kita nawakake layanan OEM & ODM.

18. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Mesthine, yen conto biasane. Sampel gratis lan sing tuku kudu mbayar barang.
Yen conto khusus, bakal nyebabake kahanan nyata.

19. Apa jangka pembayaran sampeyan?
Kita nampa T / T, L / C, D / P & OA, mesthine regane beda-beda miturut syarat-syarat pambayaran sing beda.

20. Apa MOQ sampeyan?
1000 pcs kanggo ukuran gedhe, 3000 pcs kanggo ukuran cilik.

21. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Pabrikan

22. Suwene wektu pengiriman sampeyan?
30 nganti 45 dina sawise pesanan dikonfirmasi.

23. Pira lini produksi ing pabrik sampeyan?
4 Lini produksi, 2 kanggo jangkar baji, 1 kanggo jebol jangkar lan 1 kanggo produk liyane.






Panas Tags: Carbon Steel Yellow Zinc Plated Pin Anchor karo Mesin Cuci Conical, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.