Kacang Kopling Hex Baja Karat
  • Air ProKacang Kopling Hex Baja Karat
  • Air ProKacang Kopling Hex Baja Karat

Kacang Kopling Hex Baja Karat

Kacang Kopling Hex Baja Karat
Moq: 3000 pcs saben ukuran
Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kacang Kopling Hex Baja Karat

 

1. Deskripsi Kacang Kopling Baja Hex Cangkir:

 Kasedhiya kanggo nggawe kabeh jinis kopling hex. kopling bunder lan nyuda kacang, bisa diinstal kanthijangkar lengen klambi,jangkar bajilan kabeh batang benang, lsp.

 Kabeh jinis kacang kopling hex diproduksi dening stasiun mnlti bekas penempaan dingin kanthi nutul otomatis sing nambah kekuwatan kacang lan kapasitas produksi tekan 3 yuta PC saben wulan.






2. Fitur Utama:

Kategori

Kopling Kacang

Materi

Baja Karat, Baja Karbon

Jinis Utas

Metrik, Amerika, Gabungan

Perawatan lumahing

Dilapisi Seng, Dip Hot Glavanized, Pembersih asam

Penampilan

Hex, Babak, lan Bolongan


3. Parameter Kacang Kopling Hex Baja Tanpa Hex:

Ukuran Utas

Liwat Flat (mm)

Dawa (mm)

# 10-24

5/16

3/4

1/4-20

3/8

7/8

1/4-20

7/16

1-3 / 4

3 / 8-16

1.2

1-1 / 8

3 / 8-16

9/16

1-3 / 4

7 / 16-14

5/8

1-3 / 4

1/1-13

11/16

1-3 / 4

5 / 8-11

13/16

1-3 / 4

3/4-10

1 "

2-1 / 4

7 / 8-9

1-1 / 4

2-1 / 2

M5-P0.8

8

25

M6-P10

10

25

M8-P1.25

11

50

M10-P1.5

13

50

M12-P1.75

15

60


Yen produk ora standar lan kudu disesuaikan, hubungi kami kanggo rincian liyane.


4. FAQ:

1. Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?
Minangka kapercayan sampeyan.

2. Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?
Ya, kita nawakake layanan ekstra kanggo kabeh pelanggan.

3. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?
Mesthi wae, kita melu pameran ing Shanghai, Guangzhou lan luar negeri.

4. Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing China?
Nggih

5. Apa standarisasi produk sampeyan?
ANSI, BSI, ISO, DIN, GB.

6. Kepiye carane ngemas Produk?
Kothak karton, tas Nylon, utawa tambahan miturut panjaluk sampeyan.

7. Apa sampeyan bisa ngrancang produk miturut ukurane?
Mesthi wae, kita nawakake layanan ODM kanggo kabeh produk jangkar.

8. Pira taun sampeyan perusahaan nggawe produk iki?
Liwat 15 taun.

9. Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo Pabrik utawa Produk?
Kita duweISOsertifikasi kanggo pabrik lanCEkanggo produk.

10. Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?
50.

11. Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?
Ora ana ing wektu iki, nanging bakal nganggep bakal mbesuk.

12. Sepira kadohan pabrik sampeyan saka hotel kutha?
20 KM.

13. Sepira adohé pabrik sampeyan saka bandara?
1 jam saka Ningbo lan 2 jam saka Hangzhou lan Shanghai.

14. Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?
6 Jam.

15. Ana ing endi pabrik sampeyan?
Ing Cixi, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China.

16. Apa Aplikasi kanggo produk sampeyan?
Konstruksi, Mesin.

17. Yen OEM bisa ditampa?
Ya, kita nawakake layanan OEM & ODM.

18. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Mesthine, yen conto biasane. Sampel gratis lan sing tuku kudu mbayar barang.
Yen conto khusus, bakal nyebabake kahanan nyata.

19. Apa jangka pembayaran sampeyan?
Kita nampa T / T, L / C, D / P & OA, mesthine regane beda-beda miturut syarat-syarat pambayaran sing beda.

20. Apa MOQ sampeyan?
1000 pcs kanggo ukuran gedhe, 3000 pcs kanggo ukuran cilik.

21. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Pabrikan

22. Suwene wektu pengiriman sampeyan?
30 nganti 45 dina sawise pesanan dikonfirmasi.

23. Pira lini produksi ing pabrik sampeyan?
4 Lini produksi, 2 kanggo jangkar baji, 1 kanggo jebol jangkar lan 1 kanggo produk liyane.






Panas Tags: Kacang Kopling Hex Baja Karat, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.