Warta Industri

Apa efek kacang?

2021-07-15
Kacang minangka kacang, ngaco nganggo baut utawa sekrup kanggo nyikat, kabeh kudu digunakake kanthi mesin manufaktur. Ana macem-macem jinis kacang, kita umum karo standar nasional, standar Jerman, standar Inggris, standar Amerika, kacang saben dina. Kacang kasebut dipérang dadi pirang-pirang jinis baja karbon, kekuatan dhuwur, baja tahan karat lan baja plastik miturut bahan kasebut. Miturut atribut produk, jumlah standar negara kasebut dipérang dadi standar nasional biasa, ora standar, (lawas). , Standar nasional anyar, standar Amerika, Inggris, Jerman. Ukuran, benang beda-beda. Standar nasional umum, standar Jerman sing diwakili M (kayata M8, M16), AS, lan nggunakake skor utawa # kanggo makili spesifikasi (kayata 8 #, 10 #, 1/4, 3/8).

Kacang minangka bagean sing gegandhengan karo peralatan mekanik, liwat utas ing jero, kacang lan sekrup spesifikasi sing padha bisa disambung bareng, kayata kacang M4-0.7 mung bisa cocog karo sekrup M4-0.7 (ing kacang, M4 kacang udakara 4 mm, 0,7 nuduhake jarak ing antarane rong utas yaiku 0.7mm); produk AS uga, contone, kacang 1/4-20 mung bisa cocog karo sekrup 1/4-20 (1/4 Kacang kurang luwih 0,25 inci, 20 nuduhake saben inci, kanthi 20 untu).

Sadurunge:

Ora Ana News

Sabanjure:

Alam jangkar baji.