WARTA

  • Kacang minangka kacang, ngaco nganggo baut utawa sekrup kanggo nyikat, kabeh kudu digunakake kanthi mesin manufaktur.

    2021-07-15

  • Jangkar baji ora duwe sarat bathi beton sing luwih dhuwur, lan gampang dipasang, lan regane ora larang.

    2021-07-15

  • Jangkar kimia minangka jinis jangkar anyar sing ana sawise jangkar ekspansi, didandani karo ...

    2021-07-15

  • Lumahing bagean-bagean baja ireng lan dirawat, lan uga biru. Intine yaiku ngoksidasi permukaan ...

    2021-07-15

  • Ing gesang kita, aku yakin manawa kabeh wong ora pati ngerti karo perkakas kayata pengikat, lan kita uga bakal nemokake ing sawetara warta manawa ana kanca bakal nggawe sawetara kacang tembaga dadi driji gedhe utawa kerja keras. Karya seni sing apik kaya cincin kawin.

    2021-08-18

  • Ngomong babagan jangkar jangkar kimia, aku percaya manawa ana wong sing nggawe tembok langsir lan struktur baja duwe pangerten. Iki minangka jinis bahan pengikat anyar sing kasusun saka agen kimia lan batang logam. Umume cocog kanggo tembok tirai lan struktur baja, lan uga bisa digunakake kanggo nginstal peralatan, nginstal dalan lan kreteg jembatan lan penguatan lan transformasi bangunan liyane.

    2021-08-18

 1