Jangkar Bahan Baja tahan karat kanthi Kacang Hex lan Mesin Cuci
  • Air ProJangkar Bahan Baja tahan karat kanthi Kacang Hex lan Mesin Cuci
  • Air ProJangkar Bahan Baja tahan karat kanthi Kacang Hex lan Mesin Cuci

Jangkar Bahan Baja tahan karat kanthi Kacang Hex lan Mesin Cuci

Jangkar Bahan Baja tahan karat kanthi Kacang Hex lan Mesin Cuci
Moq: 3000 pcs saben ukuran
Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jangkar Bahan Baja tahan karat kanthi Kacang Hex lan Mesin Cuci


1. Jangkar Bahan Baja Kimia Baja tanpa Hex Nut lan Mesin Cuci Deskripsi:

Kancing nganggo baja berlapis seng lan stainless steel.

Mbenerake tugas sing abot tanpa pengaruh radial saka pasukan ekspansi bisa digunakake cedhak karo ujung.

Kedalaman pengeboran sing akurat perlu.

Bisa dibukak sawise wektu setelan hardening sing wis ditemtokake.






2.Fitur utama:

Kategori

Jangkar Bahan Kimia

Materi

Baja Karbon, Baja Stainess

Jinis Utas

Metrik, Amerika, Gabungan

Perawatan lumahing

Dilapisi Seng, Dip Hot Glavanized, Pembersih asam

Penampilan

Soket Hex, Kepala Flat, Kepala Hex


3. Jangkar Bahan Baja Kimia Tanpa Baja kanthi Parameter Hex Nut lan Mesin Cuci:


Ukuran Stud
(Jangkar Kimia)



Maks. Kandel
Kenceng


Ukuran Bolongan

Ambane bolongan

M8X110

16

10

80

M10X130

22

12

90

M12X160

30

14

110

M16X190

38

18

125

M20X260

70

25

170

M24X300

65

28

210

M30X380

70

35

280

5/16 "X4-1 / 2 "

3/4 "

3/8 "

3-3 / 8 "

3/8 "X5"

1 "

7/16 "

3-5 / 8 "

1/2 "X6-1 / 4"

1-1 / 4 "

9/16 "

3-9 / 16 "

5/8 "X7-1 / 2 "

1-3 / 4 "

3/4 "

6 "

3/4 "X10-1 / 4"

2-3 / 4 "

7/8 "

7-1 / 2 "

7/8 "X11-3 / 4"

3-3 / 4 "

1 "

8-1 / 2 "

1 "X11-3 / 4"

2-1 / 2 "

1-1 / 8 "

8-1 / 2 "

1-1 / 4 "X14-1 / 8"

2 "

1-7 / 16 "

11-1 / 2 "


Yen produk ora standar lan kudu disesuaikan, hubungi kami kanggo rincian liyane.


4. FAQ:

1. Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?
Minangka kapercayan sampeyan.

2. Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?
Ya, kita nawakake layanan ekstra kanggo kabeh pelanggan.

3. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?
Mesthi wae, kita melu pameran ing Shanghai, Guangzhou lan luar negeri.

4. Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing China?
Nggih

5. Apa standarisasi produk sampeyan?
ANSI, BSI, ISO, DIN, GB.

6. Kepiye carane ngemas Produk?
Kothak karton, tas Nylon, utawa tambahan miturut panjaluk sampeyan.

7. Apa sampeyan bisa ngrancang produk miturut ukurane?
Mesthi wae, kita nawakake layanan ODM kanggo kabeh produk jangkar.

8. Pira taun sampeyan perusahaan nggawe produk iki?
Liwat 15 taun.

9. Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo Pabrik utawa Produk?
Kita duweISOsertifikasi kanggo pabrik lanCEkanggo produk.

10. Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?
50.

11. Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?
Ora ana ing wektu iki, nanging bakal nganggep bakal duwe wektu mbesuk.

12. Sepira kadohan pabrik sampeyan saka hotel kutha?
20 KM.

13. Sepira adohé pabrik sampeyan saka bandara?
1 jam saka Ningbo lan 2 jam saka Hangzhou lan Shanghai.

14. Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?
6 Jam.

15. Ana ing endi pabrik sampeyan?
Ing Cixi, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China.

16. Apa Aplikasi kanggo produk sampeyan?
Konstruksi, Mesin.

17. Yen OEM bisa ditampa?
Ya, kita nawakake layanan OEM & ODM.

18. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Mesthine, yen conto biasane. Sampel gratis lan sing tuku kudu mbayar barang.
Yen conto khusus, bakal nyebabake kahanan nyata.

19. Apa jangka pembayaran sampeyan?
Kita nampa T / T, L / C, D / P & OA, mesthine regane beda-beda miturut syarat-syarat pambayaran sing beda.

20. Apa MOQ sampeyan?
1000 pcs kanggo ukuran gedhe, 3000 pcs kanggo ukuran cilik.

21. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Pabrikan

22. Suwene wektu pengiriman sampeyan?
30 nganti 45 dina sawise pesanan dikonfirmasi.

23. Pira lini produksi ing pabrik sampeyan?
4 Lini produksi, 2 kanggo jangkar baji, 1 kanggo jebol jangkar lan 1 kanggo produk liyane.






Panas Tags: Jangkar Bahan Baja Stainless Steel kanthi Kacang Hex lan Mesin Cuci, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.