Jangkar Baja Dilapisi Baja Karbon kanthi Klip Bulat
  • Air ProJangkar Baja Dilapisi Baja Karbon kanthi Klip Bulat
  • Air ProJangkar Baja Dilapisi Baja Karbon kanthi Klip Bulat

Jangkar Baja Dilapisi Baja Karbon kanthi Klip Bulat

Jangkar Baja Dilapisi Baja Karbon kanthi Klip Bulat
Moq: 3000 pcs saben ukuran
Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jangkar Baja Dilapisi Baja Karbon kanthi Klip Bulat


1. Jangkar Baja Disepuh Baja Karbon dengan Klip Bulat:

Jangkar baji (uga diarani jangkar beton tugas berat) digunakake kanggo jangkar jangkar menyang beton. Jangkar baji dilebokake ing bolongan pra-bor lan banjur ditambahi, nyebabake irisan kasebut aman ing beton. Jangkar irisan beton kasedhiya ing baja lempeng seng, baja galvanis sing dicelupake lan baja tahan karat.


Jeneng bekas liyane

Jangkar baji, jangkar baji kandang, sistem jangkar kancing, jangkar beton tugas berat, Liwat jangkar baut.





2. Fitur Utama:

Kategori

Jangkar baji

Materi

Baja karbon, Baja tahan karat

Jinis Utas

Metrik, Amerika, Gabungan

Pangobatan lumahing

Dilapisi Seng, Dip Hot Glavanized, Pembersih asam

Penampilan

Telung Poin, Klip Ganda, Klip Baja Tahan Karat, Klip Bunder, Klip Hilti


3. Jangkar Baja Plastik Zinc Carbon kanthi Parameter Klip Bunder:

Ukuran Jangkar Wedge

Maks. Jinis kekandelan (mm)

Tarik Beban (Kgs)

M6X40

3

850

M6X55

15

M6X70

30

M6X95

55

M8X50

10

1150

M8X65

20

M8X80

35

M8X95

50

M8X105

60

M8X120

75

M8X165

135

M10X65

15

1500

M10X80

20

M10X95

35

M10X115

55

M10X130

70

M12X80

20

2300

M12X100

30

M12X110

40

M12X120

50

M12X150

80

M16X105

15

3400

M16X140

40

M16X180

80

M16X220

120

M20X125

15

5400

M20X160

40

M20X200

80

M20X300

180

 

Ukuran Jangkar Wedge

Maks. Jinis kekandelan (mm)

Narik Load (Kgs)

1 / 4X1-3 / 4

3/16 "

830

1 / 4X2-1 / 4

5/8 "

3 / 8X2-1 / 4

1/8 "

1500

3 / 8X2-3 / 4

1/2 "

3 / 8X3

3/4 "

3 / 8X3-1 / 2

1-1 / 4 "

3 / 8X3-3 / 4

1-1 / 2 "

3 / 8X5

2-3 / 4 "

1 / 2X2-3 / 4

1/8 "

2800

1 / 2X3-3 / 4

7/8 "

1 / 2X4-1 / 4

1-1 / 2 "

1 / 2X5-1 / 2

2-1 / 2 "

1 / 2X7

4 "

5 / 8X3-1 / 2

3/16 "

3600

5 / 8X4-1 / 2

1-1 / 8 "

5 / 8X5

1-1 / 2 "

5 / 8X6

2-1 / 2 "

5/8X7

3-1 / 2 "

5 / 8X8-1 / 2

5 "

3 / 4X4-1 / 4

1/2 "

5500

3 / 4X4-3 / 4

3/4 "

3 / 4X5-1 / 2

1-1 / 2 "

3/4X7

3 "

3 / 4X8-1 / 2

4-1 / 2 "

3/4X10

6 "


Yen produk ora standar lan kudu disesuaikan, hubungi kami kanggo rincian liyane.


4. FAQ:

1. Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?
Minangka kapercayan sampeyan.

2. Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?
Ya, kita nawakake layanan ekstra kanggo kabeh pelanggan.

3. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?
Mesthi wae, kita melu pameran ing Shanghai, Guangzhou lan luar negeri.

4. Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing China?
Nggih

5. Apa standarisasi produk sampeyan?
ANSI, BSI, ISO, DIN, GB.

6. Kepiye carane ngemas Produk?
Kothak karton, tas Nylon, utawa tambahan miturut panjaluk sampeyan.

7. Apa sampeyan bisa ngrancang produk miturut ukurane?
Mesthi wae, kita nawakake layanan ODM kanggo kabeh produk jangkar.

8. Pira taun sampeyan perusahaan nggawe produk iki?
Liwat 15 taun.

9. Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo Pabrik utawa Produk?
Kita duweISOsertifikasi kanggo pabrik lanCEkanggo produk.

10. Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?
50.

11. Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?
Ora ana ing wektu iki, nanging bakal nganggep bakal duwe wektu mbesuk.

12. Sepira kadohan pabrik sampeyan saka hotel kutha?
20 KM.

13. Sepira adohé pabrik sampeyan saka bandara?
1 jam saka Ningbo lan 2 jam saka Hangzhou lan Shanghai.

14. Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?
6 Jam.

15. Ana ing endi pabrik sampeyan?
Ing Cixi, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China.

16. Apa Aplikasi kanggo produk sampeyan?
Konstruksi, Mesin.

17. Yen OEM bisa ditampa?
Ya, kita nawakake layanan OEM & ODM.

18. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Mesthine, yen conto biasane. Sampel gratis lan sing tuku kudu mbayar barang.
Yen conto khusus, bakal nyebabake kahanan nyata.

19. Apa jangka pembayaran sampeyan?
Kita nampa T / T, L / C, D / P & OA, mesthine regane beda-beda miturut syarat-syarat pambayaran sing beda.

20. Apa MOQ sampeyan?
1000 pcs kanggo ukuran gedhe, 3000 pcs kanggo ukuran cilik.

21. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Pabrikan

22. Suwene wektu pengiriman sampeyan?
30 nganti 45 dina sawise pesanan dikonfirmasi.

23. Pira lini produksi ing pabrik sampeyan?
4 Lini produksi, 2 kanggo jangkar baji, 1 kanggo jebol jangkar lan 1 kanggo produk liyane.






Panas Tags: Jangkar Baja Disepuh Baja Karbon dengan Klip Bulat, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.