Zona Baja Karbon Dilapisi Jangkar Dinding Berongga
  • Air ProZona Baja Karbon Dilapisi Jangkar Dinding Berongga

Zona Baja Karbon Dilapisi Jangkar Dinding Berongga

Zona Baja Karbon Dilapisi Jangkar Dinding Berongga
Moq: 3000 pcs saben ukuran
Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C Delengen
Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Zona Baja Karbon Dilapisi Jangkar Dinding Berongga


1. Katrangan Baja Karbon Seng Berlapis Plastik:

Jangkar tembok kothong digunakake khusus kanggo momotan entheng lan medium, lan jangkar tembok kothong uga dipasang ing bahan beton, kayu lapis, panel, lan drywall.






2.Fitur utama:

Tipe A

Kategori

Jangkar tembok kothong

Materi

Waja KARBON

Jinis Utas

Metrik, Amerika, Gabungan

Perawatan lumahing

Dilapisi Seng, Celup Panas

Penampilan

C Pancing, O Pancing, kanthi Dering Plastik


3. Parameter:

Ukuran Jangkar Wall Hollow

Sekrup

Awak Lengan

Pcs / Ctn

4X21

M4X28L

Ø8X21L

2500

4X33

M4X41L

Ø8X33L

2000

4X35

M4X41L

Ø8X35L

2000

4X39

M4X47L

Ø8X39L

1000

4X46

M4X54L

Ø8X46.5L

1000

4X46

M4X54L

Ø8X46.5L

1000

4X54

M4X61L

Ø8X54L

1000

4X60

M4X67L

Ø8X60L

1000

5X37

M5X45L

Ø11X37.5L

2000

5X53

M5X60L

Ø11X53L

1000

5X65

M5X74L

Ø11X65L

1000

5X81

M5X89L

Ø11X81L

1000

6X37

M6X45L

Ø13X37L

2000

6X53

M6X60L

Ø13X53L

1000

6X66

M6X74L

Ø13X66L

1000

6X80

M6X88L

Ø13X80L

800


Ukuran Jangkar Wall Hollow

Sekrup

Awak Lengan

Pcs / Ctn

1/8XS

Ø8X21L

1/8X28L

2500

1/8S

Ø8X33L

1/8X41L

2000

1/8M

Ø8X39L

1/8X47L

1000

1/8SL

Ø8X46.5L

1 / 8X54L

1000

1/8L

Ø8X54L

1/8X61L

1000

1/8XL

Ø8X60L

1/8X67L

1000

3 / 16E

Ø11X37.5L

3 / 16X45L

2000

3 / 16S

Ø11X53L

3 / 16X60L

1000

3 / 16L

Ø11X65.5L

3 / 16X74L

1000

3 / 16XL

Ø11X81L

3 / 16X89L

1000

1/4E

Ø13X37L

1/4X45L

2000

1/4S

Ø13X53L

1/4X60L

1000

1/4L

Ø13X66L

1/4X74L

1000

1/4XL

Ø13X80L

1/4X88L

800


Tipe B:

Ukuran Jangkar Wall Hollow

Sekrup

Awak Lengan

1/8XS

Ø8X21L

1/8X35L

1/8S

Ø8X33L

1/8X46L

1/8M

Ø8X39L

1 / 8X52L

1/8SL

Ø8X46.5L

1/8X59L

1/8L

Ø8X46.5L

1/8X59L



Yen produk ora standar lan kudu disesuaikan, hubungi kami kanggo rincian liyane.


4. FAQ:

1. Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?
Minangka kapercayan sampeyan.

2. Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?
Ya, kita nawakake layanan ekstra kanggo kabeh pelanggan.

3. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?
Mesthi wae, kita melu pameran ing Shanghai, Guangzhou lan luar negeri.

4. Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing China?
Nggih

5. Apa standarisasi produk sampeyan?
ANSI, BSI, ISO, DIN, GB.

6. Kepiye carane ngemas Produk?
Kothak karton, tas Nylon, utawa tambahan miturut panjaluk sampeyan.

7. Apa sampeyan bisa ngrancang produk miturut ukurane?
Mesthi wae, kita nawakake layanan ODM kanggo kabeh produk jangkar.

8. Pira taun sampeyan perusahaan nggawe produk iki?
Liwat 15 taun.

9. Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo Pabrik utawa Produk?
Kita duweISOsertifikasi kanggo pabrik lanCEkanggo produk.

10. Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?
50.

11. Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?
Ora ana ing wektu iki, nanging bakal nganggep bakal duwe wektu mbesuk.

12. Sepira kadohan pabrik sampeyan saka hotel kutha?
20 KM.

13. Sepira adohé pabrik sampeyan saka bandara?
1 jam saka Ningbo lan 2 jam saka Hangzhou lan Shanghai.

14. Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?
6 Jam.

15. Ana ing endi pabrik sampeyan?
Ing Cixi, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China.

16. Apa Aplikasi kanggo produk sampeyan?
Konstruksi, Mesin.

17. Yen OEM bisa ditampa?
Ya, kita nawakake layanan OEM & ODM.

18. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Mesthine, yen conto biasane. Sampel gratis lan sing tuku kudu mbayar barang.
Yen conto khusus, bakal nyebabake kahanan nyata.

19. Apa jangka pembayaran sampeyan?
Kita nampa T / T, L / C, D / P & OA, mesthine regane beda-beda miturut syarat-syarat pambayaran sing beda.

20. Apa MOQ sampeyan?
1000 pcs kanggo ukuran gedhe, 3000 pcs kanggo ukuran cilik.

21. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Pabrikan

22. Suwene wektu pengiriman sampeyan?
30 nganti 45 dina sawise pesanan dikonfirmasi.

23. Pira lini produksi ing pabrik sampeyan?
4 Lini produksi, 2 kanggo jangkar baji, 1 kanggo jebol jangkar lan 1 kanggo produk liyane.






Panas Tags: Jangkar Tembaga Berlapis Baja Karbon, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.