Jangkar Lengan Plastik Buli Karbon Baja Karbon Bolt Hex lan Kacang Kembung
  • Air ProJangkar Lengan Plastik Buli Karbon Baja Karbon Bolt Hex lan Kacang Kembung

Jangkar Lengan Plastik Buli Karbon Baja Karbon Bolt Hex lan Kacang Kembung

Jangkar Lengan Plastik Buli Karbon Baja Karbon Bolt Hex lan Kacang Kerucut
Moq: 3000 pcs saben ukuran
Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jangkar Lengan Plastik Buli Karbon Baja Karbon Bolt Hex lan Kacang Kembung

 

1. Baja Karbon Bulewhite Zinc Plated Lengan Lengan karo Hex Bolt lan Conical Nut Katrangan:

Jangkar lengan ngidini jangkar menyang beton, bata lan blok. Jangkar lengen bisa digunakake nalika sampeyan lebokake menyang bolongan sing wis dienggo ing bahan dhasar banjur putar kacang kanggo narik pucuk tangan ing jangkar lengen liwat lengen klambi. Jangkar banjur ditambahi lan dilabuh kanthi aman ing beton, bata utawa blok. Jangkar kasedhiya kanthi berlapis seng lan baja tahan karat. Jangkar lengen klambi dirakit lan siyap digunakake.


Jeneng bekas liyane
Guntur lengan, jangkar lengan bolt, jangkar masonry.






2. Fitur Utama:

Kategori

Jangkar Lengan

Materi

Baja Karbon, Baja tahan karat

Jinis Utas

Metrik, Amerika, Gabungan

Perawatan lumahing

Dilapisi Seng, Dip Hot Glavanized, Pembersih asam

Penampilan

Bolt, Hex Nut & Washer, Flange Nut, Kacang-kacangan, O Pancing, C Pancing, Tipe L, Lengan Ganda, kanthi Wing


3. Jangkar Lengan Plastik Baja Karbon Baja Plafon dengan Bolt Hex lan Parameter Kacang Kembung:

Dawane Dia.X

Maks. Jinis kekandelan (mm)

Tarik Beban (Kgs)

M6.5X18

3

800

M6.5X25

4

M6.5X36

8

M6.5X56

26

M6.5X75

45

M8X40

8

1200

M8X65

35

M8X85

55

M10X40

6

1700

M10X50

12

M10X60

15

M10X75

27

M10X100

62

M12X60

15

2500

M12X75

27

M12X100

52

M12X120

70

M12X130

80

M16X65

20

3700

M16X110

65

M16X145

100

M20X75

25

5100

M20X107

57

M20X151

101


Dawane Dia.X

Maks. Jinis kekandelan (mm)

Tarik Beban (Kgs)

1 / 4X1-3 / 8

1 "

1200

1 / 4X2-1 / 4

1 "

1/4X3

1 "

1/4X4

1 "

5 / 16X1-1 / 2

1 "

1700

5 / 16X2-1 / 2

1 "

3 / 8X1-7 / 8

1-1 / 4 "

2700

3 / 8X3

1-1 / 4 "

3 / 8X4

1-1 / 4 "

3 / 8X5

1-1 / 4 "

3 / 8X6

1-1 / 4 "

1 / 2X2-1 / 4

1-1 / 2 "

4300

1 / 2X3

1-1 / 2 "

1 / 2X4

1-1 / 2 "

1 / 2X6

1-1 / 2 "

5 / 8X2-1 / 4

2 "

6100

5 / 8X3

2 "

5 / 8X4-1 / 4

2 "

5 / 8X5-3 / 4

2 "

5 / 8X6

2 "

3 / 4X2-1 / 2

2 "

7800

3 / 4X4-1 / 4

2 "

3 / 4X5-1 / 2

2 "

3 / 4X6-1 / 4

2 "


Yen produk ora standar lan kudu disesuaikan, hubungi kami kanggo rincian liyane.


4. FAQ:

1. Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?
Minangka kapercayan sampeyan.

2. Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?
Ya, kita nawakake layanan ekstra kanggo kabeh pelanggan.

3. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?
Mesthi wae, kita melu pameran ing Shanghai, Guangzhou lan luar negeri.

4. Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing China?
Nggih

5. Apa standarisasi produk sampeyan?
ANSI, BSI, ISO, DIN, GB.

6. Kepiye carane ngemas Produk?
Kothak karton, tas Nylon, utawa tambahan miturut panjaluk sampeyan.

7. Apa sampeyan bisa ngrancang produk miturut ukurane?
Mesthi wae, kita nawakake layanan ODM kanggo kabeh produk jangkar.

8. Pira taun sampeyan perusahaan nggawe produk iki?
Liwat 15 taun.

9. Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo Pabrik utawa Produk?
Kita duweISOsertifikasi kanggo pabrik lanCEkanggo produk.

10. Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?
50.

11. Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?
Ora ana ing wektu iki, nanging bakal nganggep bakal mbesuk.

12. Sepira kadohan pabrik sampeyan saka hotel kutha?
20 KM.

13. Sepira adohé pabrik sampeyan saka bandara?
1 jam saka Ningbo lan 2 jam saka Hangzhou lan Shanghai.

14. Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?
6 Jam.

15. Ana ing endi pabrik sampeyan?
Ing Cixi, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China.

16. Apa Aplikasi kanggo produk sampeyan?
Konstruksi, Mesin.

17. Yen OEM bisa ditampa?
Ya, kita nawakake layanan OEM & ODM.

18. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Mesthine, yen conto biasane. Sampel gratis lan sing tuku kudu mbayar barang.
Yen conto khusus, bakal nyebabake kahanan nyata.

19. Apa jangka pembayaran sampeyan?
Kita nampa T / T, L / C, D / P & OA, mesthine regane beda-beda miturut syarat-syarat pambayaran sing beda.

20. Apa MOQ sampeyan?
1000 pcs kanggo ukuran gedhe, 3000 pcs kanggo ukuran cilik.

21. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Pabrikan

22. Suwene wektu pengiriman sampeyan?
30 nganti 45 dina sawise pesanan dikonfirmasi.

23. Pira lini produksi ing pabrik sampeyan?
4 Lini produksi, 2 kanggo jangkar baji, 1 kanggo jebol jangkar lan 1 kanggo produk liyane.






Panas Tags: Jangkar Lengan Plastik Buli Karbon Baja Karbon dengan Bolt Hex lan Kacang Kerucut, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.