Seng Plastik Bluewhite Steel Plated Drop ing Jangkar kanthi Knurling
  • Air ProSeng Plastik Bluewhite Steel Plated Drop ing Jangkar kanthi Knurling

Seng Plastik Bluewhite Steel Plated Drop ing Jangkar kanthi Knurling

Seng Plastik Bluewhite Steel Plated Drop ing Jangkar kanthi Knurling
Moq: 3000 pcs saben ukuran
Wektu Utama: 30-45 Dina sawise dikonfirmasi Konfirmasi.
Rincian Paket: Akeh, Kantong plastik, Kothak cilik ing Karton nganggo Label
Syarat Pembayaran: T / T, L / C Delengen
Katemtuan Sampel: Sampel gratis, Pengangkutan bisa dikoleksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Seng Plastik Bluewhite Steel Plated Drop ing Jangkar kanthi Knurling


1. Carbon Steel Bluewhite Zinc Plated Drop in Anchor kanthi Knurling Deskripsi:

Ekspansi sing sampurna lan plug-in sing dirancang khusus njamin jangkar jangkar sing lengkap.

Nilai tes sing didhaptar ing ngisor iki dipikolehi nggunakake 200-250 kg / cm2 beton (ora digabungake).
Beban kerja sing aman ora kudu ngluwihi 25% saka nilai sing wis ditemtokake.


Jeneng bekas liyane
Drop-in, dropin, jangkar wanita, jangkar drop-in, jangkar beton gulung, dropdown, jangkar beton multi-set.






2. Carbon Steel Bluewhite Zinc Plated Drop in Anchor kanthi Katrangan Knurling

Kategori

Nyelehake jangkar

Materi

Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan

Jinis Utas

Metrik, Amerika, Gabungan

Perawatan lumahing

Dilapisi Seng, Dip Hot Glavanized, Pembersih asam

Penampilan

Kanthi Knurling, Kanthi Lip, Tanpa Knurling


3. Paremeter

Baja Karbon & Baja Karat

Ukuran Utas (A)

Jangkar Dia. (B)


Ambane Thread
(D)


Dawa Jangkar (C)

Tarik Beban (Kgs)

Qty.Per Box / Ctn


Bobot Kgs /
1000 pcs


1/4-20

3/8 "

1/2 "

1 "

1000

100/2000

11.0

3 / 8-16

1/2 "

5/8 "

1-9 / 16 "

2000

50/1000

28.0

1/1-13

5/8 "

3/4 "

2 "

3200

50/500

54.0

5 / 8-11

7/8 "

7/8 "

2-1 / 2 "

5400

25/200888

141.0

3/4-10

1 "

1-1 / 4 "

3-1 / 8 "

7000

25/150

227.0

M6 (W1 / 4)

8.0

10

25

950

100/2000

6.3

M8 (W5 / 16)

10.0

14

30

1350

100/2000

12.5

M10 (W3 / 8)

12.0

15

40

1950

50/1000

25.0

M12 (W1 / 2)

16.0

20

50

2900

50/500

51.0

M16 (W5 / 8)

20.0

25

65

4850

25/200888

112.0

M20 (W3 / 4)

25.0

35

80

5900

25/150

235.0


4. Kuningan:

Selehake Ukuran Jangkar

Qty.Per Box / Ctn

Bobot Kgs / 1000 pcs

M6XØ8X25

100/4000

6.5

M8XØ10X30

100/2000

12

M10XØ12X40

50/1000

23

M12XØ16X50

25/500

51

M16XØ20X65

25/200888

106

M20XØ25X80

25/100

210


Yen produk ora standar lan kudu disesuaikan, hubungi kami kanggo rincian liyane.


5. FAQ:

1. Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?
Minangka kapercayan sampeyan.

2. Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?
Ya, kita nawakake layanan ekstra kanggo kabeh pelanggan.

3. Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?
Mesthi wae, kita melu pameran ing Shanghai, Guangzhou lan luar negeri.

4. Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing China?
Nggih

5. Apa standarisasi produk sampeyan?
ANSI, BSI, ISO, DIN, GB.

6. Kepiye carane ngemas Produk?
Kothak karton, tas Nylon, utawa tambahan miturut panjaluk sampeyan.

7. Apa sampeyan bisa ngrancang produk miturut ukurane?
Mesthi wae, kita nawakake layanan ODM kanggo kabeh produk jangkar.

8. Pira taun sampeyan perusahaan nggawe produk iki?
Liwat 15 taun.

9. Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo Pabrik utawa Produk?
Kita duweISOsertifikasi kanggo pabrik lanCEkanggo produk.

10. Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?
50.

11. Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?
Ora ana ing wektu iki, nanging bakal nganggep bakal mbesuk.

12. Sepira kadohan pabrik sampeyan saka hotel kutha?
20 KM.

13. Sepira adohé pabrik sampeyan saka bandara?
1 jam saka Ningbo lan 2 jam saka Hangzhou lan Shanghai.

14. Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?
6 Jam.

15. Ana ing endi pabrik sampeyan?
Ing Cixi, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China.

16. Apa Aplikasi kanggo produk sampeyan?
Konstruksi, Mesin.

17. Yen OEM bisa ditampa?
Ya, kita nawakake layanan OEM & ODM.

18. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Mesthine, yen conto biasane. Sampel gratis lan sing tuku kudu mbayar barang.
Yen conto khusus, bakal nyebabake kahanan nyata.

19. Apa jangka pembayaran sampeyan?
Kita nampa T / T, L / C, D / P & OA, mesthine regane beda-beda miturut syarat-syarat pambayaran sing beda.

20. Apa MOQ sampeyan?
1000 pcs kanggo ukuran gedhe, 3000 pcs kanggo ukuran cilik.

21. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Pabrikan

22. Suwene wektu pengiriman sampeyan?
30 nganti 45 dina sawise pesanan dikonfirmasi.

23. Pira lini produksi ing pabrik sampeyan?
4 Lini produksi, 2 kanggo jangkar baji, 1 kanggo jebol jangkar lan 1 kanggo produk liyane.






Panas Tags: Carbon Steel Bluewhite Zinc Plated Drop in Anchor with Knurling, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.